FOTOLAJM – Infermierja shkodrane i jep fund 44 viteve punë në shendetësi, ministrja Manastirliu e vlerëson publikisht…

Shkruan në Facebook ministrja e Shendetësisë Ogerta Manastirliu: Suzana Halilaj ka një jetë në shërbim si infermiere për pacientët shkodranë, në Sanatoriumin e Spitalit Rajonal Shkodër.

Pas 44 vitesh pune të palodhur, me devotshmëri, profesionalizëm e dashuri për profesionin e saj human, Zana – siç e thërrasin të gjithë – e mbyll karrierën e saj të gjatë me respektin dhe mirënjohjen e bashkëqytetarëve të saj.


Sot pata kënaqësinë e një bisede miqësore me Zanën, për ta vlerësuar për punën e saj të çmuar në shërbim të pacientëve.