ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

FOTO/ Vatër zjarri në afërsi të Urës së Mesit, në Theth pritet ndërhyrja nga ajri

Një vatër e re zjarri është shfaqur në territorin e Bashkisë së Shkodrës, pikërisht në NJA Postribë. Sipas banorëve të zonës, flakët janë shfaqur në afërsi të urës së Mesit, një objekt arkeologjik dhe monument kulture mjaft i vizituar. Nuk është e qartë nga është shfaqur zjarri, por nuk rrezikon banesa në zonë. Nga ana tjetër, zjarri i rënë pasditen e djeshme në Theth, pret ndërhyrje nga ajri. Për shkak të terrenit, dora e njeriut e ka të pamundur të shuajë zjarrin e rënë aty.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.