Foto/ Parukierja humb durimin, publikon foto te nuses qe nuk pagoi faturen…

“Anxhela, duhet patjetër të hapni telefonin dhe të bëni pagesën, që të të urojmë të trashëgohesh”, kështu i ka shkruajtur parukierja nuses në Facebook duke e bërë publik për të gjithë shkrimin. Kjo parukiere në Fier ka zgjedhur këtë mënyrë për t’i kërkuar klientes së saj të bëjë pagesën për shërbimet e ofruara në ditën e dasmës. Si të mos mjaftonte krahas shkrimit, parukierja ka publikuar dhe foton e nuses në rrjetin social Facebook duke i kërkuar të paraqitet në ambientet e parukerisë për të bërë pagesën. /joq.al/