FOTO – “Dukagjini asht ba si Kolumbija”, ish- kryeministri Berisha publikon denoncimin e “qytetarit dixhital”..

Ish- kryeministri Sali Berisha, ka vijuar publikimet e tij të ardhura nga “qytetari dixhital”, siç i cilëson ai. Ditën e sotme, ka qenë një banor nga Dukagjini i Shkodrës, që sipas postimit të Berishës, i ka dërguar informacion dhe foto, mbi atë që po mbillet e lulëzon në zonën e thellë malore të Dukagjinit në Shkodër. Në publikimin e tij në Facebook, Berisha shkruan:REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!