NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTO/ Apple prezanton në shtator jo një por tre modele të reja iPhone, njëri prej tyre me çmim “të përballueshëm”

Gjiganti amerikan i teknologjisë, Apple pritet të prezantojë jo një por tre modele të reja smartfonësh iPhone në datën 12 shtator. Sipas disa informacioneve që kanë rrjedhur në mediat sociale, dy iPhone mund të jenë pasardhësit e modelit X dhe mund të quhen XS apo X Plus. Këta modele do të kenë ekran OLED që ka cilësi më të mirë ngjyrash dhe harxhon më pak bateri. Dy smartfonët do kenë 6 GB RAM.

Ekrani në këto modele pritet të jetë cep më cep, duke hequr butonin “Home” dhe pjesën që zë kamera dhe sensorët. Ndërsa një model tjetër më i lirë, që mund të quhet thjesht iPhone, do të jetë me ekran LCD ,e 320-330 PPI. Ky model pritet të jetë pasardhës i linjës 8 të smartfonëve, me çmim më të përballueshëm. Ky model do ketë RAM 3 GB.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!