Çeshtja ndaj ish- ministrit të brendshëm Tahiri, nuk do të pushohet- gjykata merr vendimin e rëndësishëm…

Ish- ministri i bredshëm Saimir Tahiri do të gjykohet sipas veprave penale që i ka atribuar prokuroria. Gjykata që ka shqyrtuar çeshtjen, ka marrë vendim për mos pushimin e çeshtjes, ashtu siç kërkonte mbrojtja e Tahirit. Ndërkohë, avokati i mbrojtës i Tahirit por edhe ai i Jaeld Çelës kanë kërkuar edhe gjykimin e shkurtuar. Vendimi i gjykatës vjen pas një seance maratonë nisur paraditen e sotme dhe i sapo përfunduar.