Atentat dhe jo ngjarje aksidentale, dalin detaje të reja nga plagosja e 45- vjeçarit…

Zbardhen detaje të reja nga plagosja e Ylli Ibrahimit në Milot të Lezhës. Mësohet se 45-vjeçari është qëlluar nga dy persona me motor.


Ai është qëlluar me armë zjarri dhe është dërguar me urgjencë drejt Tiranës për mjekim më të specializuar.

Ngjarja ka ndodhur mesditën e sotme teksa duket qartë se tashmë bëhet fjalë për një atentat dhe jo ngjarje aksidentale.

Të nderuar lexues e mbështetës të ShkodraWeb Media! Reklamat që shfaqen në këtë faqe, janë e vetmja mënyrë për të garantuar jetëgjatësinë dhe lirinë tonë! Nëse i klikoni, jepni një kontribut që ne të vazhdojmë të jemi të lirë!

ShkodraWeb Channel

ShkodraWeb Channel