Arrestohet ish- kandidati i LSI, dhuroi 40 paga para zgjedhjeve

Arrestohet ish drejtori i Aeroportit të Kukësit Agron Xhafa. Xhafa mbante postin e drejtorit nga janari i 2017 deri në momenti që u vu në listën për deputet në radhët e Levizjes Socialiste për Integrim. Ndërkohë është arrestuar edhe shefi i financës së Aeroportit të Kukësit. Policia ka shpallur në Kërkim edhe ish drejtorin tjetër të këtij aeroporti Arben Carkanjin i cili mbante këtë post që nga vitit 2013.

Dy ish drejtoret dhe shefi i financës akuzohen se kanë marrë rrogat pa shkuar në punë. Rrogat për personelin e Autoritetit të Aviacionit Civil paguhen nga shoqata e Transportit ajëror IATA. Ndërkohë që këto të ardhura sigurohen nga shfrytëzimi i hapsirave ajrore shqiptare nga kompanit ajërore ndërkombëtare. /SHQIPTARJA.COM/