NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

SHTYPI I DITËS – Çfarë shkruajnë gazetat e përditshme shqiptare, e enjte 5 mars 2020…

Faqet e para të gazetave të përditshme shqiptare, në versionin e tyyre print që mund ta gjeni pranë kioskës së shtypit, ofrojnë këto tituj kyesorë për lexuesit e tyre, për ditën e sotme- e enjte 5 mars 2020:


Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! ABONOHU tani!