FOTO/ Vizita në Peshkopi, si e zhduku Enver Hoxha nga fotot Mehmet Shehun në 1981…

Në shumë raste, kur në një foto hiqej një individ, në vend të tij vendosej ndonjë send apo pemë. Në rraste të rralla vendoseshin individë anonimë. Teknika e manipulimit ishte amatore dhe linte gjurmë gjithnjë. Fotot identifikoheshin kollaj.

Në shtator 1952 Enver Hoxha vizitoi Peshkopinë i shoqëruar nga zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Brendshme Mehmet Shehu. Pas vitit 1981 Mehmet Shehu nuk mund të shihej më. Në vend të tij kanë zgjatur zbukurimin që shihet në origjinal. Fotoja e dytë është marrë nga albumi i vitit 1983. /Nga Kastriot DERVISHI/

Loading...

Postimet e fundit nga ShkodraWeb

VIDEO/ “Far West” në mbrëmjen me muzikë, shqiptari dhe italiani…(detajet)

Një...

FOTO/ Talenti shqiptar i Bajernit merr vendimin e tij, Shqipëria, Kosova apo Gjermania…?

Kohët...

“Gati të bëj një video ku mohoj ato që kam thënë për Saimir Tahirin, në këmbim të gjysmës…”

Duke...

Close