Zhdukja misterioze e kryesekretares së gjykatës, bashkëshorti denoncoi nuk nuk lidhej dot me nënën e dy fëmijëve…

Ende asnjë gjurmë nga zhdukja e 34-vjeçares Klaudia Marku, me detyrë kryesekretare në Gjykatën e Lezhës. Raportohet se 34-vjeçarja është larguar gjatë natës së mbrëmshme.

Ka qenë bashkëshorti i saj që pasi nuk po lidhej dot me bashkëshorten e tij, nënë e dy fëmijëve ka bërë kallëzim në Komisariatin e Lezhës.


Policia ka nisur hetimet, teksa thuhet se 34-vjeçarja ka pasur kontakte me familjen e saj, me prindërit apo vëllain, por deri tani nuk është konfirmuar asgjë.

Klaudia Marku ka dhe një pozicion tjetër të rëndësishëm në sistemin e drejtësisë, pasi vetëm pak ditë më parë fitoi konkursin për oficere të policisë gjyqësore. Policia po vijon kontrollet dhe hetimet në vendet ku dyshohet se mund të jetë.