Zhduket 14- vjecari ne Shkoder, familja ben apel per ndihme

Zhduket një 14 vjeçar në Shkodër. I humburi është Valentin Çarkaji, i cili raportohet i zhdukur prej më shumë se 24 orësh. Familjarët e tij bëjnë apel për ndihmë. Mësohet se ai ëshët larguar nga shtëpia për tu larë në lumë me një shok në Hot por nuk u kthye më pranë familjes. I mituri mësohet se shkoi për t’u larë në lumë me një shok  në Hot dhe nuk është kthyer më në shtëpi. Shoku i 14- vjeçarit është rikthyer në shtëpinë e tij, ndërkohë që  i pyetur për Valentinin është shprehur se s’ka dijeni ku gjendet shoku i tij. Valentin Çarkaji ishte kthyer në Shkodër pas disa vitesh jetese jashtë shtetit. Familjarë bëjnë thirrje që kush e shikon ose ka dijeni për 14-vjeçarin të telefonojnë në numrin e telefonit 0696269778.