Zgjedhjet për kreun e PD, Berisha zyrtarizon kandidaturën e tij, me gjasë nuk do të ketë rival përballë…

Ish-kryeministri Sali Berisha ka dorëzuar dokumentacionin për të garuar për postin e Kryetarit të Partisë Demokratike.

Zgjedhjet do të zhvillohen në 22 maj, ndërkohë që afati i fundit për dorëzimin e dokumentacionit për të garuar për kreun e PD është 7 maji.


Sakaq deri më tani ka qenë vetëm ish-kryeministri Berisha ai që ka dorëzuar dokumentacionin.

Me gjasë, ai do të mbetet i vetëm në këtë procedurë, duke detyruar vendosjen e dy pergjigjeve pro dhe kundër përbri emrit të tij në fletën e votimit, duke e kthyer pak a shumë në referendum zgjedhjen e kreut të PD- së.