ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

Zgjedhjet në Tuz të Malit të Zi, deri në orën 10.00 votuan 9.4% e zgjedhësve me të drejtë vote…

9.4% e votuesve të regjistruar votuan në zgjedhjet lokale në Tuzi deri në orën 10.00, njoftoi Komisioni Komunal i Zgjedhjeve (IOK). Këto janë zgjedhjet e para që kur Tuzhi u bë një komunë e pavarur. Votimi  është e hapur në orën shtatë. Pesë lista dhe një koalicion marrin pjesë në zgjedhje, ndërsa e drejta për të votuar është 11,904 qytetarë.

Loading...

E para në fletë- votim është Partia Demokratike e Socialistëve, e dyta  Partia Socialiste e Popullit, e katërta është Demokratët dhe Social Demokratët. E pesta në fletë-votimi është koalicioni i Forumit Shqiptar, i përbërë nga Alternativa Shqiptare, Aleanca Demokratike dhe Bashkimi Demokratik i Shqiptarëve dhe e fundit partia boshnjake.

Qytetarët e Tuzit do të kenë mundësi të votojnë në 30 vendvotime. Votimet do të mbyllen në ora 20:00.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.