ZGJEDHJA E RUCIT/ PD ka vendosur per qendrimin e saj zyrtar ne Kuvend

“Panorama” zbardh qëndrimin e grupit parlamentar të PD-së për ditën e nesërme kur votohet në Parlament edhe kryetari i Kuvendit. Mazhoranca ka vendosur që ai të jetë Gramoz Ruçi, duke i patur votat e mjaftueshme për ta zgjedhur. Mirëpo, raportohet  se në mbledhjen e sotme të PD-së, u vendos që deputetët të qëndrojnë në sallë dhe të votojnë kundër tij. Pas votimit ata do t’i bashkohen protestës.