Zbardhet “misteri” i sahatit te Shkodres, pas lajmit te ShkodraWeb flet Keshilli i Qarkut

Pas lajmit te botuar nga ShkodraWeb per “zhdukjen e sahatit” nga ndertesa e ish- Bashkise Shkoder (sot Keshilli i Qarkut dhe Prefektura Shkoder), ka reaguar me nje deklarate Keshilli i Qarkut Shkoder, i cili ka sqaruar se sahati eshte hequr per riparim. Ne deklaraten e shperndare per mediat konkretisht thuhet: ‘Duke dashur të informojmë drejt opinionin publik në lidhje me një lajm të ditës së sotme në lidhje me orën (Sahatin) e godinës në Këshillin e Qarkut Shkodër, deklarojmë se ajo është hequr për tu riparuar. Mendojmë se ky është lajmi i mirë, sepse pas riparimit ajo do funksionojë rregullisht duke kthyer jo vetëm pamjen por edhe duke kryer rregullisht funksionin e saj. Faleminderit për mirëkuptimin, Këshilli i Qarkut Shkodër”, perfundon deklarata per mediat. Kete deklarate, Keshilli i Qarkut e ka vendosur edhe ne faqen e tij zyrtare. Shpresojme e urojme qe riparimi i ores te behet sa me shpejt dhe te vendoset ne vendin e vet. /ShkodraWeb/