VIDEO/ Zhvillohet Forumi Social “Jetesa e pavarur, një ëndërr apo një realitet për personat me aftësi të kufizuar”

Me rastin e 3 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar, është mbajtur Forumi Social me temë “Jetesa e pavarur, një ëndërr apo një realitet për personat me aftësi të kufizuar”.


I organizuar në mjediset e Qendrës “Kardinal Mikel Koliqi”, të pranishëm dhe referues kanë qenë përfaqësues të komuniteteve fetare, drejtues të qeverisjes vendore, të shoqatave që kanë në focus këtë kategori shoqërore, drejtues të institucioneve të varësisë nga dikasteret qendrore etj.

Në këtë Forum kanë referuar autoritete fetare, të qeverisjes vendore, të shoqata e institucioneve shtetërore që kanë në fokusin e tyre këtë kategori sociale.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania