VIDEO – “Zgjohu shqiptar, mos thuaj ç’më duhet mua”, protesta e 7 korrikut, PD publikon spotin zyrtar…

Partia Demokratike ka publikuar spotin zyrtar që fton qytetarët rë marrin pjesë në protestën e 7 Korrikut kundër rritjes së çmimeve.

Në spot tregohet si reagojnë qytetarët me indiferencë përballë problemeve të të tjerëve dhe më pas përballen vetë me pasojat e kësaj sjellje.


PD i bën thirrje qytetarëve shqiptarë të reagojnë pasi Shqipëria i duhet çdo shqiptari.

“Zgjohu shqiptar, mos thuaj ç’më duhet mua. Shqipëria i duhet çdo shqiptari. Mblidhemi më 7 korrik”, thuhet në spot.