VIDEO – Tjetër sukses i talenteve shqiptare në Europë, vajza e Robert Alija Dragot fiton “The Voice Kids” në Belgjikë

Gala është fituese e vendit të parë të Talent Show “The Voice Kids” në Belgjikë. Gala është vajza e kantautorit të njohur Robert Alija Dragot, e cila siguroi daljen në finalen e madhe natën e sotme. Pas përformancës së sotme, Gala është shpallur fituese pikërisht në praninë e babait të saj në skenë. Më poshtë, momenti kur shpallet fituesi i The Voice Kids në Belgjikë.REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania