VIDEO – Të shpëtojmë Angjelon nga Shkodra! Duhen 13 mijë euro por të gjithë bashkë do t’ ia dalim…!

Vogëlushi nga Shkodra Angjelo, është në rrezik për jetën! Sëmundja Hemangioma qe ai ka po i merr të gjithë trupin!

Për kurimin e tij duhen 13.000 € të cilat familja e tij nuk ka asnjë mundësi që ti sigurojë!


Ju lutem të bashkoheni se bashku me Stop që të ndihmojmë vogëlushin nga Shkodra ti kthehet jetës.

Çdo  lloj kontributi financiar, pavarësisht shumës, është i mirëpritur dhe shumë i rëndësishëm për jetën e Angjelos.

Kontributet tuaja, duke vënë para të gjithave zemrën, janë të mirëseardhura duke klikuar  linqet më poshtë:

GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/te-shpetojme-angjelon
PayPal : https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=4WVLREEXKTMFW

Të gjithë bashkë ia dalim! Ai që nuk ka mundësi të kontribuojë, të paktën të shpërndajë sa më shumë këtë mesazh që ta marrin ata që mund të japin kontribut financiar!