VIDEO – “Të ardhurat nuk i mjaftojnë për të përballuar një jetesë normale”, Helidon Bushati vizitë tek familja Kroqi

Shkruan në Facebook Helidon Bushati, drejtue spolitik i fushatës së PD- së për Qarkun e Shkodrës: “Sot në lagjen Sarreq, i mirëpritur në familjen e vjetër shkodrane, të Angjelina dhe Bert Krroqit.

Dy të moshuar që reflektojnë qytetari dhe fisnikëri, por që kurrë ky vend nuk i ofroi aq mundësi sa çdo i moshuar meriton. Jetojnë të vetëm, pasi fëmijët i kanë në emigrim. Si çdo pensionist të ardhurat nuk i mjaftojnë për të përballuar një jetesë normale.”.


Shënimin e tij Bushati e ka shoqëruar edhe me një video, të cilëm mund ta ndiqni më poshtë.

© ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Channel