VIDEO – Publikohet klipi që përfaqëson Shqipërinë në Eurosong, shkodrania Arilena Ara këndon anglisht “Shaj”…

Arilena Ara ka publikuar versionin përfundimtar të këngës përfaqësuese në Eurovizion. Pak më parë, është lançuar në Youtube ‘Fall FromThe Sky’, e cila ka marrë shumë komente pozitive, kryesisht nga ndjekës të huaj të Eurosong. Kënga e punuar në gjuhën angleze do të ngjitet në skenë në gjysmën e dytë të natës së dytë gjysmëfinale, në Rotterdam.REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania