Video/ Prezantueses i bie te fiket ne transmetim direkt, shembet pertoke

Ndodh qe te te bjere te fiket, pa e kuptuar edhe madje ne transmetim te drejtperdrejte televiziv. Keshtu i ka ndodhur nje prezantuese, incident apo episod qe ka kaluar pa pasoja per prezantusen vete. Zhang Han ka qenë së bashku me një koleg të saj, duke prezantuar një emision për zbulimin e talenteve të reja në Kinë, kur ka humbur vetëdijen dhe është rrëzuar. Megjithëse 26-vjeçarja humbi ndjenjat , publiku nisi ta duartrokas, duke menduar se kjo ishte pjesë e shfaqjes. Pak çaste më vonë ivjen ndihma e shpejtë dhe panë se gjendja e saj nuk ishte e mirë shkruan Daily Mail. Pas ndihmës që iu Zhang Han arriti të vij në vete. Mjekët që e vizituan thanë se gjithcka erdhi si pasojë e lodhjes së madhe nga puna dhe rënies së sheqerit në gjak.

 

https://youtu.be/hLYv95PSIwM