Video/ Policia e shtetit informon per masat e marra per sigurine ne plazhe

Policia e Shtetit merr masa për të rritur sigurinë e pushuesve vendas dhe të huaj në plazhe. Mësohet se, në harkun kohor të 16 orëve janë të angazhuara 100 patrulla policie me biçikleta, në të gjitha plazhet e vendit.
Në mbështetje të shërbimeve të rendit dhe të policisë rrugore është planifikuar edhe shërbimi i patrullës me motoçiklista. Në të gjithë vijën bregdetare janë rreth 30 patrulla të Forcës së Posaçme me motorçikleta të cilët patrullojnë akset rrugore dhe zonat turistike.

Policia e Shtetit:"Për rritjen e sigurisë së pushuesëve"Në të gjitha plazhet, në harkun kohor prej 16 orësh, çdo ditë janë të angazhuara 100 patrulla policie me biçikleta.Në mbështetje të shërbimeve të rendit dhe të policisë rrugore është planifikuar edhe shërbimi i patrullës me motoçiklista.Në të gjithë vijën bregdetare janë rreth 30 patrulla të Forcës së Posaçme me motorçikleta të cilët patrullojnë akset rrugore dhe zonat turistike.#siguriajuajprimareperne

Pubblicato da Policia e Shtetit su Domenica 30 luglio 2017