VIDEO – “Parcelat me 15 mijë rrënjë në Dukagjin i mbron narkopolicia”, Berisha shpërndan videon e “qytetarit dixhital”…

Shkruan në Facebook ish- kryeministri Sali Berisha: Parcelat me 15000 rrenje kanabis ne Dukagjin i mbron narkopolicia! Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

pershndetj zotni sali berisha jam i banor i pultit fshatiti pog ktu ne pog asht kanbizue veni jan te mjedhura 15000 rraje kanbis mbi pog tek vendi quajtur mbi gur pa hi ne kalor banoret kan frig te denensojn parcelat se pronari i tyre nga pogu asht i lidhur me polict si kan zonen e pultit nan kontroll kan dal policija per ta hekur disa her por pronari parcelave u del para dhe i kurropton polict e shkodres me lek ne dore dhe avjoni e ka filmuar disa her kto parcela jan te mbjedhura mbi 3hektar mbi fashtin pog tek vendi i quajtur mbi gur pronari i parcelave disa vjet me par ka qen i denuar per lend narkotike ? zotni sali berisha shpresa fundit na ke mbet ti