VIDEO – Nuk ndalen zjarret, të stimuluara nga era flakët përhapen duke rrezikuar bizneset në zonë…

Zjarri që përfshiu zonën e kënetës në Tale ka filluar të përhapet me ndihmën e erës. Mësohet se situata gjatë orëve të mbrëmjes është përkeqësuar.

Flaket janë shfaqur rreth orës 17:00 dhe favorizuar dhe nga era janë përhapur ne një sipërfaqe të madhe, duke vënë në rrezik dhe bizneset në bregdet.


Dy automjete zjarrfikese u vendosën në dispozicion për shuarjen e zjarrit.