VIDEO – Njeriu kundër ariut, kush fiton në mundjen e krahut mes të dyve…?!

Kemi parë shpesh video ku femra luftarake rivalizojnë dhe jo vetëm, arrijnë të mposhtin meshkujt në një sport luftarak që historikisht është personifikuar si sport burrash.

Flasim për mundjen e krahut, një sport i vjetër dhe që po ndryshon dita ditës teksa në Rusi kanë shpikur një garë të çuditshme, madje të pabesueshme.


Ariu në garë me njeriun, kush do të fitonte? Mund të shikoni videon më poshtë, një ari i murrmë, i madh por sigurisht i bindur dhe i ushqyer mirë përpara se të duelojë me dy rusë. Mos humbisni rezultatin në fund.