VIDEO – Momente paniku në Velipojë, vrojtuesit e plazhit shpëtojnë 23 vjeçaren, vëllain e të fejuarin e saj…

Si pasojë e motit të keq, vrojtuesit e plazheve kanë pasur një ditë të vështirë pune. Kështu, në plazhin e Velipojës, vrojtuesit i është dashur të përshkruaj mbi 200 m me vrap dhe më pas të luftonte me dallgët për t’iu bashkuar dy kolegëve të tij, që po përpiqeshin të shpetonin nga mbýtja një pushuese 23 vjeçare me inicialet A. J. nga Gjakova.


Të kapur nga paniku, për te shpëtuar familjaren e tyre, i vellai dhe i fejuari i te rrezikuares, kane hyre për ta ndihmuar, por janë gjendur në vështirësi dhe me pas kanë rrezikuar edhe ata të mbýten.

Vrojtuesit Ardit Taflaj, Eglant Rexha dhe Elfat Hasani ia kane dale t’i nxjerrin të tre të rrezikuarit në breg, ku i kanë dhënë ndihmën e parë derisa ishin jashtë rrezikut për jetën. Të tre të rrezikuarit fatmirësisht gëzojnë shëndet të plotë.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania

Banka Credins