VIDEO MESAZHI – Nuk ka akoma një vaksinë por në Itali është shumë efikas trajtimi i virusit me vitaminë C

Një lajm shumë i mirë sapo ka mbërritur nga Italia lidhur me betejën me COVID-19 i cili tashmë është prezent edhe në Shqipëri. Sipas një audio-mesazhi të shpërndarë nga mjekë në Monza të Italisë, po rezulton shumë efikas trajtimi që po u bëhet të sëmurëve me vitaminë C. Sipas të njëjtave burime, marrja e vitaminës C mund të bëhet edhe për parandalimit e infektimit me këtë virus. Duke marrë 1 deri në 2 gram në ditë, është një mburojë shumë e mirë, e fortë dhe efikase ndaj virusit dhe pasojave të tij.

Si mund të merret? Shtrydhja e një portokalli, limoni dhe një kiwi në ditë nëse përdoret ushqimi, duke e shoqëruar me cebion- vitamina C që gjendet lehtësisht në parafarmaci apo farmaci, thonë burimet nga Monza e Italisë. Vitamina C për të gjithë, për të gjitha moshat, fëmijë, të rritur e sidomos të moshuar, 1 deri në 2 gram në ditë. Më poshtë, mund të dëgjoni mesazhin origjinal të shpërndarë nga mjekë në Monza. /ShkodraWeb Media/


Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media