NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

VIDEO/ Marshim sensibilizues për “muajin rozë” në Shkodër: Ecim së bashku për jetën, për shëndetin…

Mesditën e sotme, në kuadër të aktiviteteve sensibilizuese të Bashkisë Shkodër për “muajin rozë”, është zhvilluar një marshim në rrugët kryesore të qytetit. Fillimisht, pjesëmarrësit janë tubuar në sheshin para Bashkisë, ku si kryetare kam mbajtur një fjalë përshëndetëse, duke përcjellë edhe mesazhet sensibilizuese për luftën kundër kan.cerit të gjirit.

Në vazhdim, pjesëmarrëset, duke mbajtur në duar tollumbace ngjyrë rozë, kanë marshuar përgjatë pedonaleve të qytetit. Në fund të marshimit, në qendër të qytetit, tullumbacet janë lëshuar në ajër. /Video&Montazhi nga Mark GJEKA/


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!