VIDEO/ “Ma kanë marrë gruan e ma kanë çuar në Golem…”, ankesa e çuditshme tek Rama: Ta paskan çu në hotel…

Banorët e qytetit të Durrësit i kanë shfaqur ankesa të ndryshme kryeministrit Edi Rama gjatë vizitave të tij atje. Por, një prej tyre është ankuar se i kanë çuar gruan në Golem pa e pyetur, atje ku janë strehuar shumë persona për shkak të shembjes së ndërtesave të tyre nga tërmeti.

Dialogu:


Rama: Ça ke mo vlla, ça ke? Hajde këtu…

Banori: Ma kanë marrë grunë dhe ma kanë çu në Golem. E kanë marrë pa më pyet mua.

Rama: Gruaja paska më shumë men se ty se ka shku në hotel. Merr autobusin dhe shko në hotel. O Zot! Gruaja është çmen me të dhe ka ik.

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media