VIDEO LIVE/ Partia Socialiste nis Kongresin Elektoral, nuk do të shpallë listën e kandidatëve për bashkitë…

Partia Socialiste ka nisur sot punimet e Kongresit te saj elektoral, i cili do të fokusohet tërësisht në zgjedhjet vendore të 30 qershorit. Ndryshe nga ç’ishte premtuar, kryesia e PS-së ka bërë një lëvizje taktike për të mos shpallur zyrtarisht kandidatët e saj në të 61 bashkitë e vendit, për shkak se edhe PD-ja është larg të qenit gati për këto zgjedhje.

Dhe pse një pjesë e mirë e tyre dihen tashmë dhe po punojnë në terren me organizimet e tyre partiake dhe elektorale, zyrtarisht Partia Socialiste pritet t’i bëjë ata publikë pak para përfundimit të afatit për t’i dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.


Megjithatë, edhe pse Kongresi i së shtunës nuk do të ketë emrat zyrtarë të kandidatëve socialistë për 61 bashkitë, konteksti elektoral për zgjedhjet e 30 qershorit do të përshkojë dy seancat e tij, paraditen dhe pasditen e së shtunës.

ERTV Live?: KONGRESI ELEKTORAL I PS? – Bashkitë që Duam për Shqipërinë që Duam???Pjesa e Parë

Pubblicato da Edi Rama su Sabato 23 marzo 2019