VIDEO – “Ku, kur dhe si e theu qafën Laert Vasili?”, Aleanca për Mbrojtjen e Teatrin publikon videon ku duket policia…

Aktori Laert Vasili ka pasur një përplasje të fortë me kolegët e tij sa i takon Teatrit Kombëtar. Aktorët e tjerë e kanë denoncuar atë, duke thënë se Vasili gjatë natës griste afishet. Në një video të publikuar sot nga vetë aktori Vasili, shihej se kolegët e akuzonin Vasilin se griste afishet.


Pas publikimit të pamjeve, policia ka mbërritur në vendngjarje dhe ka bërë shoqërimin e aktorit Laert Vasili. Në një video të dytë të publikuar nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, shihet momenti i shoqërimit të Laert Vasilit pas incidentit.

ShkodraWeb Channel