VIDEO – Kardinal Ernest Simoni (Troshani) lë pas sëmundjen, uron besimtarët myslimanë për Kurban Bajramin

Kardinal Ernest Simoni (Troshani), i vetmi “princ” shqiptar i Kishës Katolike Romane, duket se ka tejkaluar problemet shendetësore që u bënë publike disa ditë më parë. Lajmin e mirë për të gjithë besimtarët, e ka dhënë nipi i tij, i cili ka shpërndarë edhe një video të vetë kardinalit Simoni. Ajo që bie në sy në këtë video, është mesazhi i urimit i Dom Ernestit për të të gjithë besimtarët myslimanë, të cilët festuan Kurban Bajramin.


Po ashtu, kardinali i vetëm i Kishës Katolike të Shqipërisë, ka dashur të falenderojë dhe të përshendesë të gjithë ata, besimtarë e klerikë të Shqipërisë, që u interesuan dhe u lutën për përmirësimin e shendetit të tij. Për këtë, Dom Ernesti ka bërë një lutje dhe falenderim, për urimet dhe lutjet që kanë bërë gjatë momenteve të sëmundjes që tashmë fatmirësisht ka lënë pas.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania