VIDEO – Java e Europës në Shqipëri, aktivitetet startojnë nga Bashkia e Shkodrës për të vijuar në Vlorë e Tiranë

Aktivitetet për Javën e Europës kanë nisur nga Shkodra. Ambasadorë dhe përfaqësues të Delegacionit të BE- së në Tiranë dhe 11 ambasadave, kanë zhvilluar fillimisht një takim me kryebashkiakun e Shkodrës Bardh Spahia.

Në vijim, në sheshin para Bashkisë Shkodër, është zhvilluar edhe ceremonia zyrtare e hapjes së aktiviteteve për Javën e Europës, ku fjalën e rastit e ka mbajtur qytetari i parë i Shkodrës Bardh Spahia.


Aktivitetet në kuadër të Javës së Europës pas Shkodrës do të udhëtojnë drejt Vlorës e do të përmbyllen në Tiranë.