VIDEO – Ja si rrëzohet me éksplóziv pallati i zëvendësministres së brendshme, IKMT filmon çdo gjë…

Një pallat 6- katësh në Durrës, ku kishte banesën edhe zëvendësministrja e Brendshme, Rovena Voda është shémbur brenda pak sekondash me eksplózion të komanduar nga IKMT.


Pallati në lagjen nr. 7 në qytetin bregdetar u dëmtua rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit dhe pas ekspértizës rezultoi se paraqiste rrezikshmëri të madhe.

Për prishjen e këtij objekti, IKMT hapi 350 vrima dhe përdori 8.5 kilograme lëndë eksplozive c4.

Në pamjet e shpërndara nga IMKT shihet momenti kur ndërtesa shkátërrohet brenda pak sekondash.

Mbështet Shkodraweb Media në misionin e vet! FALEMINDERIT!

REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania