VIDEO – I pesti i PS-së me “hije në biografi”, Partia Demokratike publikon vendimin e gjykatës për kryebashkiakun (dokumenti)

Një tjetër kryebashkiak i Ramës rezulton me “hije në biografi”. Denoncimi i radhës është bërë nga Partia Demokratike dhe fjala është për kreun e Bashkisë së Matit. Ne nje deklarate per mediat nga selia blu, Sekretari i Pergjithshem Gazment Bardhi ka publikuar edhe vendimin qe sipas tij fakton te shkuaren kr.iminale te te zgjedhurit te Rames per Matin, Agron Malajt. Sipas Bardhit, eshte koha qe Rama të mos fshihet pas Malajt dhe te zgjedhurve te tjere me te shkuar të dyshimtë.


“Sot PD i ka kërkuar zyrtarisht prokurorisë verifikimin e të kaluarës të Edi Ramës së Matit. Agron Malaj i dënuar me vendim gjyqësor të formës së pr.erë për ar.mëmbajtje pa leje dhe i ndalohet kandidimi përjetë për një funksion publik. PD i kërkon Prokurorisë së Përgjithshme dhe më pas KQZ të veprojë pa asnjë vonesë për administrimin e vendimit zyrtar të gjykatës së Matit dhe heqjen e mandatit për kreun e Bashkisë së Matit Agron Malaj”- tha ai.

Ky eshte denonciomi i peste i PD, per 5 kryebashkiake socialiste me te shkruar kr.iminale.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania