VIDEO – Gjykata i jep divorcin nga burri pas 18 viteve martesë, 42 vjeçarja organizon festë poshtë pallatit të saj…

Një 42-vjeçare turke ka bërë festë të madhe në lagje në momentin që është ndarë nga i shoqi.

Çilem Ulkerler, ka përfunduar me sukses procesin gjyqësor për ndarjen nga bashkëshorti, e këtë, e ka festuar në lagjen ku është rritur me këngë e daulle

Ajo e quan fitore përfundimin e procesit gjyqësor, madje dhe muzikanti i thirrur në ceremoni, deklaron që është hera e parë që merr pjesë në një koncert të tillë

Çilem është nënë e dy fëmijëve, ndërsa ishte e martuar prej 18 vitesh. Arsyeja e ndarjes sipas mediave, ishte dhuna sistematike dhe problemet ekonomike të çiftit.

ShkodraWeb Channel

Open

Close