VIDEO+ FOTO – Ja kush është 33 vjeçari që u gjet i pajetë në makinë, prind i një fëmije…

Ky është 33-vjecari, Klevis Kapllani, që u gjet i pajetë brenda makines së tij, i ekzēkūtuār me ārmē zjarri. Raportohet se ai është baba i një fëmije të vogël dhe ka qenë me probleme në të shkuarën e tij në Itali.

Dyshohet se ai është shēnjestrūar me pistōlēte me selinciator, por ende priten detajet nga eksperiza. Ai ka pasur probleme jashtë vendit, ku është marrë me drōgē, madje rezulton të ketë bërë edhe būrg.

Para dy vitesh është kthyer në Shqipëri, është martuar dhe ishte baba i një femije. Nga hetimet e para dyshohet se kemi të bëjmë me “larje hesapesh”, por mesohet se në zonë nuk ka pasur kōnflīkte.