VIDEO/ Forcat e Xhenios së Ushtrisë Shqiptare nisin rrëzimin me eksploziv të pallatave të pabanueshme…

Përditësimi i fundit I Last update

Ekipet xheniere te Forces se Armatosur po pergatiten per shembjen e nje pallati ne Durres, qe eshte shpallur i pabanueshem. Ai do te shembet me shperthim te kontrolluar. Ministria e Mbrojtjes ben me dije se prej dites se djeshme ekipet xhenio kane bere percaktuar vendet dhe detajet e nderhyrjes ne godine.

Ministria ben apel per te pasur kujdes nga te gjithe banore e gazetare te pranishem qe te respektojne perimetrin e sigurise te vendosur paraprakisht nga strukturat perkatese.


 ABCOM ║ VODAFONE