VIDEO – Flakët shfaqen në Mali Kolaj të Velipojës, terreni malor vështirëson izolimin dhe fikjen…

Flakët e zjarrit kanë përfshirë zonën e Malikolajt në Velipojë, në një sipërfaqe të konsiderueshme të pyllëzuar.

Për shkak të terrenit të vështirë malor është e pamundur ndërhyrja e zjarrfikëseve.


Në zonë po ndërhyjnë punonjësit e zonave të mbrojtura për të vënë nën kontroll vatrat e zjarrit, në bashkëpunim me Emergjencat Civile në Prefekturën e Shkodrës.