VIDEO – Ekipi shqiptar vishet me jelekë anti-plumb, Rama në zonën e “nxehtë” të luftës në Ukrainë…

Kryeministri Edi Rama në cilësinë e drejtuesit të OSBE-së, ka zhvilluar një vizitë në bazën ushtarake “Shiroky” në Kharkivit të Ukrainës, një nga zonat më të pasigurta në Evropë për shkak të konfliktit me paramilitarët rusë. Kryeministri Rama dhe delegacioni shoqërues është pajisur me jelekë antiplumb për shkak të rrezikshmërisë së lartë.


“Shpresoj shumë të mbajë koha e të na lejojë ta përfundojmë këtë vizitë me një udhëtim drejt Ukrainës lindore, ku dua të shoh me sytë e mi situatën e sigurisë dhe atë humanitare në zonat e ndikuara nga konflikti dhe ndikimin praktik të SMM në terren”, deklaronte Rama një ditë më parë.

Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!