VIDEO/ Edi Rama vazhdon të prekë me dorë varfërinë në Shqipëri, jep edhe një premtim…

Kryeministri Rama ka vizituar së fundmi një tjetër familje të varfër. Këtë herë Rama ka qenë në familjen e Kujtim Sharkut në fshatin Pishaj të Gramshit. Familja jeton në një shtëpi thuajse të rrënuar, pa punë dhe vetëm me ndihmë ekonomike. Gjatë bisedës me ta kryeministri u premtoi se do ju ndërtojnë një shtëpi të re.

“Besoj se do gjejmë jë zgjidhje për shtëpinë. Do gjejmë mundësinë për të lëvizur, ta fillojmë shpejt dmth që të mos u kapi dimri jashtë’, tha Rama, ndërsa u dhuroi edhe 4 fëmijëve të familjes librat falas për këtë vit të ri shkollor.

Me këto pamje Rama ka zgjedhur të përshëndësë sot të gjithë ndjekësit në rrjetin e tij social Facebook.

Loading...