Video/ Edi dhe Gregori Rama perplasen ne debate te forta…shpesh

Gregori, djali i madh i kryeministrit, gëzon një pavarësi të tijën. Sipas Ramës ai është gjithmonë i lirë, nuk ndan shpesh mendime me të edhe pse shpesh debatojnë fortë. Ai tregon së politika Gregorit nuk i intereson dhe aq shumë, aq më tëpër që kjo ka qenë vet zgjedhja e tij. Rama shton së suksesi i prindërit, është krijimi i kushteve që fëmija të jetë i lirë. (Nese video nuk ju hapet, klikoni mbi logon Youtube dhe to te hapet)