VIDEO – Duket e pabesueshme por në Kinë ndërtohet pallti 10 katësh për 28 orë dhe 45 minuta…

Një tjetër rekord është thyer në Kinë, pasi një kompani arriti të ndërtonte një pallat 10-katësh për 28 orë dhe 45 minuta.

Videoja e përshpejtuar në të cilën paraqitet hap pas hapi ndërtimi i këtij pallati cili u realizua në kohë rekord po mahnit shikuesit.


Por a e dini si është e mundur që një pallat të ndërtohet në një kohë kaq të shkurtër? Përmes teknologjisë së sistemeve të ndërtimeve të para-fabrikuara të cilat montohet dhe krijojnë një ndërtesë të vetme.

Broad Group, kompania e cila realizoi këtë ndërtesë, me herët në vitin 2015 ndërtoi në kohë reale një kullë 57-katshe, të cilën e përfunduan brenda 19 ditësh.