VIDEO/ “Do të nis një njeri të sjellë para…”, rikthehet “Babale”, drejtori i policisë komunikon Nushi në celular me Alizotin…

Publikohet një video- përgjim për çështjen ‘Babale’, ku zbulohet se Fredi Alizoti, i cili pretendon se ka luajtur rolin e Agron Xhafës në audio- përgjimin me Albert Veliun, është paguar për të dhënë dëshmi të rreme nga drejtori i policisë së qarkut të Fierit Albert Nushi.

Në përgjimin e publikuar nga ish-deputeti Ervin Salianji, dëgjohet Alizoti dhe Nushi, të cilët kanë komunikuar rreth orës 00:30 të natës në telefon, ndërkohë që Alizoti i kërkon para dhe drejtori i policisë i thotë se do të nisë dikë t’ia çojë paratë.


“Piovra. Episodi 1.

Në pafundësinë e komunikimeve mes zyrtarëve të policisë dhe deshmitarit të sajuar për Xhafajgate! Komunikimi ne 00:30 të natës mes drejtorit të policisë Fier dhe Alizotit pasi ka dhënë dëshminê e sajuar!

Përgjimi është zyrtar i Prokurorisë, komunikim +18″, shkruan Salianji.

Piovra. Episodi 1.Në pafundësinë e komunikimeve mes zyrtarëve të policisë dhe deshmitarit të sajuar për Xhafajgate!Komunikimi ne 00:30 të natës mes drejtorit të policisë Fier dhe Alizotit pasi ka dhënë dëshminê e sajuar! Përgjimi është zyrtar i Prokurorisë +18

Pubblicato da Ervin Salianji su Venerdì 22 marzo 2019