VIDEO/ Çifti i sapomartuar i shpëton mrekullisht tragjedisë, i bie pema mbi kokë

Ky është momenti kur dita më e lumtur i jetës së këtij çifti për pak sa nuk iu kthye në tragjedi. Çifti i cili po qëndronte i ulur në një stol, i shpëtoi për “një fije” një peme e cila ra papritur.

Fatmirësisht ata arrijnë ta shohin me kohë dhe largohen para se ajo të ju bie mbi kokat e tyre. /TemA/