VIDEO/ Bashkia Shkodër shpërndan pako ushqimore për familjet më në nevojë…

Pranë familjeve më në nevojë! Edhe në këto ditë të ftohta dimri, vazhdojmë mbështetjen! Me strukturat tona në territor, kemi bërë evidentimin e familjeve më në nevojë dhe sot, 42 familje me të sëmurë në shtëpitë e tyre, kanë marrë pako ushqimore.

Është një proces i panderprerë nga Bashkia e Shkodrës 3 vitet e fundit që do të vazhdojë edhe në vitet që do të vijnë.

#PraneFamiljeveNeNevoje

#NjesiaAdministrativeShosh

#BashkiaShkoder /Marrë nga faqja zyrtare e Bashkisë Shkodër në Facebook/

Loading...

Më shumë artikuj nga ShkodraWeb:

Analiza 1- vjeçare, drejtori i përgjithshëm Veliu “shkund” uniformat blu të Shkodrës për ngjarjet e rënda të 2018-ës…

OPINION/ Kur Ogerta gënjen prap…

FOTO/ PD kerkesë Kuvendit: Rama shkeli Kushtetutën me ekspozitat, deklaroni fundin e mandatit të tij…

Close