VIDEO – “Bashki- bashki kam emra të preferuar”, Edona Bilali e pranon publikisht por thotë se nuk ndikon në garën për kryetar të PS- së

Asambleja e Partisë Socialiste të Shkodrës ka përmbyllur procesin e shqyrtimit të dosjeve të kandidatëve për kryetar të PS në pesë bashkitë e qarkut Shkodër. Drejtuesja politike e PS Shkodër Edona Bilali shprehet se janë 25 kandidatura në total në gjithë qarkun ku numrin më të madh e ka Shkodra me 8 kandidatë.

Bilali tregon se kur mund të dalin emrat zyrtar të kandidatëve për kryetar të PS në bashkitë e qarkut Shkodër.


Drejtuesja politike Bilali nuk e mohon se ka emra të preferuar të kandidatëve por ajo thotë se nuk do të ketë asnjë ndikim në këtë proces sepse është aty vetëm për të mbikqyrur procesin.

LEXONI EDHE: “Drejtoresha e postës, shoqe e ministres, do ta zgjedh kryetare partie”, gara për PS- në Shkodër, reagon kundë Edona Bilalit këshilltari Arbis Vjerdha…

Pyetjes se si do të qetësohen gjakrat ne degët e PS Shkodër dhe Malësi e Madhe ku debatet kanë qenë më të forta lidhur me procesin e kryetarit të ardhshëm të PS, Bilali përgjigjet me një shprehje që i ka mbetur në mendje nga një anëtar i vjetër i PS në Malësinë e Madhe në një prej mbledhjeve të zhvilluara.

LEXONI EDHE: EMRAT – Zbulohet lista e kandidatëve për kryetar të PS- së në Shkodër, ja kush ka dorëzuar dokumentacionin…