ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

VIDEO/ Amuli dhe Ndou prezantojnë në Shkodër “Aleancën Qytetare për Mbrojtjen e Demokracisë”…

Në një dalje për mediat, opozita ka prezantuar “Aleancën Qytetare për Mbrojtjen e Demokracisë” për Shkodrën. Ka qenë kryetari i PD-së Xhevdet Amuli dhe kryetari i LSI-së Edmond Ndou që kanë bërë prezantimin, në kuadër të lëvizjes së iniciuar disa ditë më parë nga opozita e bashkuar në Tiranë.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.